Gezichtsbehandelingen

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
 

Microdermabrasie


Wat is Microdermabrasie?
Microdermabrasie apparaat is  het veilige en  pijnlose mechaniche peeling van de bovenste huid, met veilige microkristallen onder vacuum. Alle andere Microdermabrasie apparaten op de markt hebben een constante kristalstroom waarbij je alleen de druk kunt regelen. Microdermabrasie heeft een gescheiden regeling voor druk en kristallen. Hiermee kan de specifieke Microdermabrasie massage van de lederhuid uitvoeren en daarnaast de mate van peeling effect bepalen.  Geschikt voor alle huidtypes. Voor mannen en vrouwen.
 
De behandeling is pijnloos en geeft al na één behandeling een huidverbetering van
ongeveer 20%.  
 
Eigenschappen Microdermabrasie:
- Verwijdert dode huidcellen;
- Huidverjonging, Skin Rejuvenation;
- Stimuleert de werking van fibroblasten;
- Bevordert de aanmaak van elastine  en collagene vezels;
- Werkt tegen pigmentstoringen;
- Egaliseert de huidskleur;
- Tegen donkere kringen en verslapping;
- Maakt de door de zon beschadigde huid beter;
- Vermindert fijne lijntjes en rimpels;
- Verbetert de bloedcirculatie;
- Cellulitis;
- Striae;
- Reinigt de huid;
- Maakt de huid gladder;
- Verwijdert dode huidcellen;
- Reinigt verstopte porien;
- Goed bij acne !

kuur*-prijzen van een kuur bij betaling in een keer.

Microdermabrasie behandeling ESTHEDERM  60 min voor het gelaat  € 90,-
kuur* 5 behandelingen   (uw kuurkorting - € 50,-)  
kuur* 10 behandelingen  ( uw kuurkorting €  100,-) Inbegrepen:
- 1 x Reiniging
- 1 x Peeling
- Epileren wenkbrauwen
- Lotion/spray
- Microdermabrasie met fijne microkristallen op het gezicht
- Masker
- Specifiek serum, creme, beschermende cream
- Kalmerende massage  met koude kristallen  .


Microdermabrasie behandeling ESTHEDERM € 30 min   € 50,-
- 1 x Reinigen  Microdermabrasie  Beschermende creme. kuur*  5 
- Behandelingen  (uw kuurkorting €25,-)
- Kuur* 10 behandelingen  (uw kuurkorting €50,-)

Voor wie is een Microdermabrasie behandeling geschikt?
Voor zowel mannen als vrouwen. Want... Momenteel komen steeds meer en meer huidproblemen voor. Vaak veroorzaakt door teveel zonlicht, milieu-invloeden, stress, onverantwoorde voeding, te weinig water drinken en het niet gebruiken van de juiste huidverzorgingsproducten. Met de Microdermabrasie kunnen problemen zoals: acne, littekens, rimpeltjes, onreine huid, rokershuid, sterk verouderde huid, striae, pigmentvlekken en sterke verhoorning effectief behandeld worden. De effecten van deze methode zijn te bereiken met laserbehandeling of cosmetische chirurgie. Maar Microdermabrasie is vriendelijker, minder ingrijpend, voordeliger en vrij van complicaties. Het Microdermabrasie apparaat haalt op een geconcentreerde en veilige wijze de verhoornde huidcellen (stratum corneum) weg. Een Microdermabrasie behandeling is een super peeling die stimuleert tot aanmaak van nieuwe jonge cellen. De behandeling is pijnloos en geeft al na één behandeling een huidverbetering van ongeveer 20%.


Aanvullende informatie:
Tijdens de Microdermabrasie behandeling wordt een fijne straal microkristallen door middel van een vacuumzuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen ‘zandstralen’ zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuumpomp en de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden gezogen. En het aantal strepen over hetzelfde gebied. Op deze manier is Microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling.

Wanneer is Microdermabrasie geschikt:
De Microdermabrasie kan ingezet worden als een oppervlakkige peeling maar ook als een specifieke Microdermabrasie massage van de lederhuid . De mate van peeling kan zelf bepalen. Op een hogere stand is de Microdermabrasie uitermate geschikt om littekens en rimpels te behandelen.

Na de behandeling:
U ziet direct na een behandeling dat uw huid intensief behandeld is. Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling en zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar gaan worden op de huid. Dit is een normale reactie. De huid kan tot twee dagen na de behandeling roos/rood zien. Houdt u hier rekening mee met het plannen van uw afspraak. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Met een fijne scrub, kunt u deze schilfertjes verwijderen. Na de Microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt 1 week ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de Microdermabrasie behandeling. Gebruik verder geen make-up tot 24 uur na de behandeling en onderga geen andere behandelingen van de huid gedurende twee weken. Ook zwemmen wordt de eerste week na de behandeling afgeraden in verband met de gevoeligheid van de huid.

Verzorging thuis !
Voorkom blootstelling aan zonlicht tot ca. 10-14 dagen na de behandeling. Bescherm uw huid gedurende die periode met een sunbeschermingscreme voor de gevoelige huiden voor de 'milde zon' in de winter en de 'extreme zon' in de zomer periode. Mensen met pigmentatie problemen  en  extreme blootstellingen  aan de zonlicht hebben maximale bescherming nodig.Uw huid is zijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor u gevoeliger wordt voor pigmentverschuivingen en de zonbeschadigingen in de huid.Neem voor advies contact met ons instituut.

Kuur informatie:
Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 5 tot 10 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die u voor ogen heeft. De basiskuur wordt meestal binnen 3  weken afgerond. Daarna kunt u het normale onderhoudsritme van microdermabrasie behandelingen oppakken tot 1 x in 3 mnd.

Tijdens een kuur en bij aanschaf van de huidverzorgingsproducten, ontvangt u bovendien nog eens 10% korting.

Nazorg:
Omdat de huid erg toegankelijk is voor de werkstoffen, wordt het gebruik van geschikte producten na de behandeling ten zeerste aangeraden.

Het gebruik van een hypoallergene sunbeschermende product* na de behandeling is noodzakelijk!
 
*vraag  advies.
 

 
Copyright © 2011 Schoonheidssalon Les Visages
- Disclaimer -