Cavitatie

Cavitatie: weg met die lovehandles, zwembandjes en plaatselijk vet!

Let u goed op uw gezondheid en uw figuur, maar blijft u toch worstelen met vet op uw buik, heupen, uw dijen of billen? Dan is een behandeling met cavitatie de ideale oplossing. Cavitatie is namelijk de meest effectieve manier om vet veilig te verwijderen. Zonder pijnlijke operatie én met blijvend resultaat.

Veel mensen hebben te kampen met overtollig vet en/of cellulitis. Om deze ongemakken op te lossen is regelmatig sporten en gezonde voeding meestal niet voldoende. Vooral de probleemzones buik, billen en heupen lijken hier immuun voor te zijn. Wilt u definitief afrekenen met vetophopingen, zadeltassen of cellulitis? Plaatselijke figuurcorrectie? Gezond afvallen zonder dieet of fanatiek sporten? Zonder pillen en hongergevoel centimeters verliezen? Kies dan voor een cavitatiebehandeling bij Les Visages, dé schoonheidsspecialist in Ede en Wageningen.

Hoe werkt cavitatie?

Bij cavitatie worden via het behandelapparaat geluidsgolven in het lichaam gestuurd. Deze (laagfrequente) geluidsgolven zorgen ervoor dat de (lokale) vetcellen in beweging komen. Daardoor worden de wanden van de vetcellen afgebroken en komen de vetcellen vrij. Die worden daarna door het lichaam afgevoerd en afgebroken. Het lichaam kan maar kleine hoeveelheden vetcellen in korte tijd afbreken, vandaar dat cavitatie heel lokaal (op gedeelten van het lichaam) werkt. Ideaal voor de zogeheten probleemzones dus! Hoewel de behandeling na 1 keer al effectief is, is het vaak wel nodig meerdere behandelingen te geven om het gewenste effect te bereiken (afhankelijk van het aantal te behandelen zones en het gewenste eindresultaat).

Voordelen van cavitatie

  • Doelgerichte aanpak van probleemgebieden
  • Meerdere lichaamsdelen gelijktijdig behandelen
  • Effect vergelijkbaar met liposuctie
  • Geen operatie, injecties of littekens
  • Veilig, pijnloos en betaalbaar
  • Korte behandelingstijd
  • Methode is bewezen effectief
  • Blijvend resultaat

Het aantal Cavitatiebehandelingen verschilt per persoon en hangt af van het te bereiken resultaat. Tijdens het intakegesprek stellen wij samen met u een behandelplan op. Wilt u meer informatie over Cavitatie en onze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op.


Wat kost een cavitatiebehandeling?

Een cavitatiebehandeling duurt 30 minuten per keer. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en natuurlijk uw wensen.

  • Een behandeling van 30 minuten: € 89,95.

 

Tijdelijke aanbieding: boek nu en bespaar 20 euro!

aanbieding cavitatie