Cellulite verminderen met Beauty Lab

U leeft gezond. U let op uw voeding en beweegt regelmatig. Toch kan het zo zijn dat u op bepaalde plaatsen van uw lichaam nog niet tevreden bent over uw figuur. Simpelweg omdat u maar niet van die overtollige vetreserves af komt. Herkent u dit probleem? En wilt u eindelijk korte metten maken met die vetophopingen en cellulitis, maar hebt u daar geen drastische operaties voor over? Kom dan langs bij Les Visages en maak kennis met de Beauty Lab methode, hét alternatief om veilig en snel van uw vetophopingen en cellulitis af te komen.

Korte behandeling, meteen resultaat

De behandelingen met de Beauty Lab zijn efficiënt en effectief. De behandeling van een probleemzone duurt slechts 15 - 30 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar. Een totaalbehandeling van meerdere probleemzones duurt maximaal 60 minuten. Voor een optimaal resultaat wordt één behandeling per week aanbevolen.
De Beauty Lab is geen afslankapparaat, maar een bodyshaper. Het apparaat haalt alleen daar vet/cellulitis weg waar u dat wil. Hoeveel behandelingen u nodig heeft is afhankelijk van uw leefstijl. Het is aan u om aan te geven wanneer u tevreden bent, maar u moet rekenen op 6 - 10 behandelingen.

Wilt u meer weten over deze behandeling of bent u geïnteresseerd om zelf zo’n behandeling te ondergaan? Neem vrijblijvend contact op met Les Visages.