Manicure / pedicure

Droomt u ook van prachtige verzorgende handen en voeten? Vaak kan een klein beetje hulp leiden tot grote voldoening. Een paar mooi verzorgende handen en voeten met prachtige gelakte nagels, is ten slotte je eerste visite kaartje.

Ten slotte staan prachtige verzorgende voeten niet alleen mooi in de zomer, maar ook zeer zeker in de winter. U zult ervaren dat een hand- en voetbehandeling verlichting en ontspanning voor het hele lichaam geeft.

Bovendien kunnen wij met onze behandelingen medische pedicure problemen als likdoorns, eelt, vorming, kloven, kalknagels, kloven, schimmelnagels, ingegroeide nagels en gebroken of gestoten nagels professioneel behandelen.

Les Visages is aangesloten bij Provoet: de landelijke branche organisatie voor pedicure. Dit waarborgt dat wij beschikken over erkende diploma medische pedicure. Dit is dus een garantie dat u behandeld wordt door een vakkundige voetverzorger.

Een medische pedicure is gericht op het verhelpen van de problemen, zoals ingegroeide nagels, droge kloven, likdoorns etc. Maar ook voor reumatische problemen of diabetes. Bij diabetes is een van de veelvoorkomende complicaties de diabetische voet. Hoe langer u diabetes hebt, hoe meer kans er is dat er na verloop van tijd complicaties ontstaan. Problemen aan de voeten is daar een van, net als problemen met ogen, nieren, zenuwen of bloedvaten. Gelukkig krijgt niet iedereen hier mee te maken, maar heeft u er wel last van of wilt u het voorkomen? Vraag dan om advies aan onze pedicure.
Voor medische pedicuren hebben wij ook verschillende behandelingen, die tevens ingezet worden bij de diabetische voet.

Bij Les Visages kunt u uw manicure en pedicure uitbreiden met een massage, Frenche lakken, spa behandeling, paraffine pakking en nog veel meer.

Daarnaast bestaat natuurlijk ook een combinatie behandeling van manicure en pedicure.