ACNÈ

“Wilt u binnen enkele weken van uw acné af...

wij geven graag geheel vrijblijvend advies”

Acné-Behandeling Ede

Heeft u last van acné en wilt u er graag snel vanaf? Vóór we bij Salon Les Visages in Ede of Wageningen een acné-behandeling adviseren, analyseren we eerst uw huid en de aard van de acné. Aan de hand daarvan maken we een persoonlijk stappenplan. Alleen zo bereikt u een optimaal resultaat.

Wat is acné?

Acné is een chronische ontsteking van de talgklieren die door hormonale verandering meestal in de puberteit begint en na enige jaren weer verdwijnt. Maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Zij ervaren dit vaak als zeer belastend in het sociaal verkeer. Een acné-huid is vet, glimt vaak en er zijn puistjes of soms knobbels zichtbaar. Acné komt voor in het gelaat, op de rug, schouders, borst en nek, maar kan ook in de liezen en oksels voorkomen.

Waarom heb ik acné?

Acné is grotendeels erfelijk bepaald, maar het kan ook door andere invloeden ontstaan (of verergeren). Bijvoorbeeld door medicijngebruik, hoge vochtigheidsgraad, stress, hormonale schommelingen, contact met bepaalde stoffen (verkeerde cosmetica, minerale oliën), knellende kleding op de huid of het vaak dragen van afsluitende hoofdbedekking (zoals een helm). Voor we een behandeling voorstellen, gaan we daarom eerst in op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

Welke behandelingen tegen acné biedt Les Visages?

De keuze van de behandeling tegen acné hangt af van uw persoonlijke situatie en van de ernst en uitgebreidheid van de ontsteking of infectie. Over het algemeen worden de beste resultaten bereikt met een kuur van 6 tot 8 weken, waarbij we u iedere 2 weken in de salon behandelen. Voor een optimaal resultaat is het noodzakelijk dat u zich in de tussenliggende dagen thuis goed (en met de juiste producten) verzorgt. Om de acné na de behandelingsperiode niet te laten terugkeren, zijn meestal onderhoudsbehandelingen van 1x per maand noodzakelijk.

Welke producten helpen tegen acné?

Veel producten die verkocht worden met de belofte om acné te verhelpen, bevatten ingrediënten die de huid afsluiten, zoals paraffine, vaseline of petrolatum. Ze hebben een cosmetisch effect, maar in werkelijkheid onttrekken ze vocht aan de huid en verergeren ze de acné. Daarom werken wij bij Les Visages met de producten van Image Skincare en Pascaud. Geen producten die u in de supermarkt koopt, maar in de wereld van de professionele huidverzorging toonaangevende merken die alleen in geselecteerde schoonheidssalons gebruikt mogen worden.

Wat kost een behandeling tegen acné?

Een behandeling tegen acné is heel persoonlijk. Afhankelijk van uw situatie stellen we een behandelingskuur voor. De onderstaande behandelingen zijn een indicatie.


Welke behandeling tegen een vette huid biedt Les Visages?

Acne/onzuivere huid:

Basisbehandeling

Deze behandeling bestaat uit:

  • Reiniging van het gelaat
  • Dieptereiniging/peeling
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Gezichtsmasker
  • Aanbrengen van een verzorgende crème

Tijdsduur: 45 minuten
Prijs: € 49,00

Image Acne Facial:

Een acnébehandeling tegen een vette huid, acné en een acné-gevoelige huid met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden verwijderd en bacteriën gedood. Een natuurlijke mix van ananas en papaja verwijdert dode huidcellen. Het resultaat is een schoon, fris, gezond en olievrij gezicht. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 3 behandelingen, met tussenpozen van 1-2 weken.

Tijdsduur: 60 minuten
Prijs: € 69,95

Acne Lift Level 1 :

Combinatie behandeling van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur) tegen een vette huid en acné. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur helpt bij het afbreken van keratine in de huidcellen. Het zorgt voor een zachte en veilige afschilfering van de dode huidcellen, waardoor de huid snel wordt vernieuwd.

Tijdsduur: 60 minuten
Prijs: vanaf  €79,95