Rode adertjes en roodheid (Couperose)

Rode adertjes en roodheid verminderen?

Couperose is een toename van kleine bloedvaatjes in het gezicht. Het zijn chronisch verwijde en uitgezette haarvaatjes, als gevolg van een vaatwand-verslapping. Couperose zie je meestal op de wangen, kin en de neus. Couperose komt voor bij mannen en vrouwen. Een aantal erfelijke factoren of uitlokkende prikkels kunnen dit veroorzaken: erfelijkheid, overmatige zonblootstelling, temperatuur schommelingen, alcoholgebruik en chronisch gebruik van crèmes die corticosteroïd bevatten. Couperose zal niet vanzelf overgaan en kan in de loop van jaren uitbreiden.

Bij Spider Naevus (=spinnetje) zien we een groot rood vaatbultje met daarom heen kleine bloedvaatjes die uitwaaien als pootjes. De spider naevus komt vaak voor in het gelaat, hals, en decolleté.

 

Hoe behandelen wij bij Les Visages couperose?

Meestal is er een aantal behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Dit aantal hangt natuurlijk sterk af van de omvang van het gebied waar zich de verwijde haarvaatjes bevinden.

BioSkinSmoothing is één van onze veelgebruikte methodes die wij bij Les Visages inzetten om couperose effectief te behandelen. De bloedvaatjes worden gecoaguleerd. Daarbij kan er soms een klein korstje opkomen, maar deze is snel weer verdwenen.

Na één behandeling is de couperose al een stuk minder.


VOORDELEN

  • Snel resultaat
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Voor mannen en vrouwen

Een professionele behandeling tegen couperose al vanaf € 27,50