Les Visages is een instituut gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering met diepgaande resultaten in een korte tijd. Les Visages biedt u een anti-aging totaalconcept welke de ruimte vult tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Met geavanceerde apparatuur kunnen wij uw leeftijd aanzienlijk verjongen, zonder drastische ingrepen, chirurgie of injectables! Het beste advies begint met een huidanalyse met behulp van de Skinanalyzer. Een geavanceerd apparaat waarmee uw huid grondig wordt geanalyseerd. Op basis van deze wetenschappelijke analyse wordt een behandelplan opgesteld.

Het concept is veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Ook voor huidproblemen zoeken wij naar passende oplossingen waarbij gebruik gemaakt wordt van kwalitatief zeer hoogwaardige huidverzorgingsproducten waarin alleen de allerbeste ingrediënten die natuur en wetenschap bieden gebruikt worden.

Naast de grondige huidanalyse hebben wij een vrijblijvend intakegesprek met u. Goede samenwerking en eerlijke voorlichting is de basis voor een mooie huid die straalt en waar u trots op kunt zijn!

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van een verouderde huid zonder medische ingrepen en zijn vooral gericht op het bestrijden hiervan met verschillende biologische methoden en wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle.
Hierbij spelen 3 aspecten een rol, die elkaar blijven ondersteunen:

Outside In Beauty
Schoonheid van buiten naar binnen.
Met behulp van krachtige Cosmeceuticals (producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten) voor thuis en behandelingen in het instituut.

Inside Out Beauty
Schoonheid van binnen naar buiten.
Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals (voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit).

Zen Beauty
Schoonheid van inzicht.
Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden. Als de Beauty Triangle in balans is zul je werkelijk stralen. Laat u inspireren en zie welke behandeltechnieken en hightech producten voor u ingezet kunnen worden tegen de bestrijding van huidveroudering.