"Kom tot rust met één van onze heerlijke massages”

Even toe aan optimale ontspanning? Geniet dan van één van onze heerlijke ontspanningsmassages voor zowel de vrouw als de man!

U komt heerlijk tot rust en uw spieren komen optimaal tot ontspanning.
De massages hebben een rustgevende werking, waardoor spanningen los kunnen komen. Daarnaast zorgen de massages voor een verbeterde doorbloeding van de huid, er worden hierdoor makkelijker afvalstoffen afgevoerd en heeft hierdoor ook een ontgiftende werking. Het is altijd belangrijk in combinatie met deze behandelingen voldoende water te drinken.

De behandelingen

  • Basisbehandeling
  • Klassieke massage
  • Hot Stone massage
  • Kruidenstempel massage

Basisbehandeling

Onze basisbehandeling bestaat uit:

  • een heerlijke scrub voor de rug,
  • een nek, rug en schoudermassage,
  • en als afsluiter een rugpakking.

Het is ook mogelijk om de bovengenoemde onderdelen los te bestellen.

Klassieke massage

De klassieke ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt lichaam en geest in harmonie. Deze weldadige lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit.

Hot Stone massage

Hot Stone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie vanuit de gedachtegang dat geest, ziel en lichaam één zijn.

De massage gebeurt met etherische oliën en warme basalt lavastenen, die in een warmwaterbad constant op een temperatuur van 40-45 °C worden gehouden. Een warme, heerlijke lichaamsmassage tegen pijn, sommige vormen van reuma, stress, depressie, of gewoon om uw lichaam eens zalig te vertroetelen.
De stenen bevatten natuurlijke krachten en zijn systematische goed gereinigd.

Kruidenstempel massage

De kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbundels, gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden.
De warmte van een kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding.

Kruidenstempelmassage is een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen. Een wegwijzer naar innerlijke balans en ontspanning en heeft een gezonde uitwerking op spieren en gewrichten. Het brengt verlichting bij vormen van reuma, jicht en spierpijn.

Deze behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Een behandeling voor twee

Het is mogelijk om één van de genoemde massages in een duobehandeling te doen. Dat betekent dat u samen met uw partner, een vriendin of een kennis heerlijk een middag kan ontspannen.