De oplossing voor veilig en definitief ontharen: IPL  MEDCOS methode

Bij Schoonheidssalon Les Visages kunt u behalve voor waxen ook terecht voor definitieve ontharing. Wij hebben gekozen voor de meest gebruikte en beproefde methode voor definitief ontharen: IPL de Medcos-methode. Dat betekent dat u na een behandeling tot wel 90% van uw ongewenste haren af bent!

Bij Salon Les Visages werken we met de professionele apparatuur van Medcos. Diverse klinische rapportages bewijzen dat dit merk de absolute top is op het gebied van definitief ontharen. Onze vele tevreden klanten zijn in de praktijk het bewijs. Ontharen door middel van scheren, harsen of epileren behoort definitief tot de verleden tijd.   

Hoe lang duurt een behandeling voor definitief ontharen?

Haar groeit in verschillende fases, en er zijn daarom meerdere behandelingen nodig om ongewenste beharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel 'slapende haartjes' actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Maar ook dat is zeker goed te behandelen. Na onze gratis intake krijgt u van ons een indicatie van het aantal benodigde behandelingen.

Hoe ziet de behandeling met IPL Methode er uit?

Bij een definitieve ontharingsbehandeling via IPL (Intense Pulsed Light) voelt u iedere flits de kleine lichtstralen, die aanvoelen als 'tikken' op uw huid. Een behandeling is veilig en pijnloos. Het apparaat waarmee we ontharen geeft lichtflitsen, die worden omgezet in warmte. Per lichtflits kunnen zo honderden haren worden verwijderd.

Met IPL doden de lichtstralen de haarzakjes, waardoor er geen nieuwe haargroei meer optreedt. Dit werkt echter niet met blonde of rode haartjes, omdat die te weinig pigment bevatten. Ook mensen met een donkere huidskleur kunnen beter niet kiezen voor IPL, omdat er veel pigment in de huid zit. Hierdoor kunnen er na een behandeling lichte huidvlekken ontstaan.

Hoe veilig is de MEDCOS-methode?

De MEDCOS-methode is volkomen veilig, maar natuurlijk alleen als deze op deskundige wijze wordt toegepast en de juiste apparatuur wordt gebruikt.

Hoe ziet de behandeling met de MEDCOS-methode er uit?

Bij een definitieve ontharingsbehandeling voelt u de kleine lichtstralen, die aanvoelen als 'tikken' op uw huid. Omdat de lichtstraal wordt omgezet in warmte, wordt er tijdens de behandeling koude lucht geblazen op het te behandelen gebied. Een behandeling is veilig en pijnloos.

Wat moet u doen voor de behandeling definitief ontharen start?

Als u een afspraak voor definitief ontharen heeft gemaakt, is het raadzaam om twee dagen van tevoren voorzichtig de haren weg te scheren op de plek waar u behandeld wordt. Epileren of waxen is niet raadzaam omdat de definitieve ontharingsbehandeling dan niet (goed) werkt. Ook mag u 2 weken voor en na de behandeling niet zonnen (of onder de zonnebank). De huid kan hierdoor namelijk geïrriteerd raken.

Hormonale schommelingen kunnen de haargroei veranderen en verstoren. Begin daarom niet met IPL MEDCOS als u hormoonpreparaten neemt of zwanger bent.


Wat kost een behandeling met IPL MEDCOS?

De kosten voor een behandeling met IPL MEDCOS verwijs ik u naar de Prijslijst . Doorgaans zijn 6 tot 10 behandelingen nodig. Een reële inschatting van het aantal flitsen en behandelingen krijgt u na een gratis intake en adviesgesprek.


Behandeling IPL

Voor prijzen van ontharen met de Medcos verwijs ik u naar de Prijslijst hieronder.

Ontharen IPL Gezicht IPL Wenkbrauw Tussenstuk 19,00
Gezicht IPL Kaaklijn incl Bakkebaarden 39,00
Gezicht IPL Wangen of Jukbeen 29,00
Gezicht IPL Bovenlip 19,00
Gezicht IPL Kin/Hals 25,00
Gezicht IPL Oorschelpen 25,00
Gezicht Geheel incl Oorschelp 55,00
Lichaam Nek 25,00
Lichaam Schouders 40,00
Lichaam IPL Oksels 35,00
Lichaam Rug 90,00
Lichaam Borsten vrouw (incl tepelhof) 35,00
Lichaam Buik Vrouw 40,00
Lichaam Borst Man 45,00
Lichaam Buik Man 45,00
Lichaam Bikinilijn 40,00
Lichaam Bikinilijn Volledig (incl schaamstreek) 59,00
Lichaam Billen (incl Bilnaad) 48,00
Lichaam Bilnaad 25,00
Lichaam Onderarmen 50,00
Lichaam Bovenarmen 40,00
Lichaam Armen Volledig 60,00
Lichaam Handen (incl vingers) 39,00
Lichaam Vingers 19,00
Lichaam Bovenbenen 70,00
Lichaam Onderbenen (incl Knie) 50,00
Lichaam Benen Volledig (incl Tenen) 85,00
Lichaam Tenen 19,00