Huidverjonging

Les Visages en huidverjonging

Schoonheidssalon Les Visages is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering met diepgaande resultaten. Les Visages biedt u een anti-aging totaalconcept dat de ruimte vult tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Met geavanceerde apparatuur kunnen wij zichtbaar resultaat bereiken, zonder drastische ingrepen, chirurgie of injectables! Het beste advies begint met een huidanalyse met behulp van de Huidscan. Een geavanceerd apparaat waarmee uw huid grondig wordt geanalyseerd. Op basis van deze analyse stellen we een behandelplan op. We kunnen ervoor zorgen dat U op een natuurlijke manier mooier ouder wordt.

Het concept is veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Ook voor huidproblemen zoeken wij naar passende oplossingen waarbij gebruik gemaakt wordt van kwalitatief zeer hoogwaardige huidverzorgingsproducten waarin alleen de allerbeste ingrediënten die natuur en wetenschap bieden, gebruikt worden.

Naast de grondige huidanalyse hebben wij een vrijblijvend intakegesprek met u. Goede samenwerking en eerlijke voorlichting is de basis voor een mooie huid die straalt en waar u trots op kunt zijn!

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van een verouderde huid zonder medische ingrepen en zijn vooral gericht op het bestrijden hiervan met verschillende biologische methoden en wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle.
Hierbij spelen 3 aspecten een rol, die elkaar blijven ondersteunen:

Outside In Beauty
Schoonheid van buiten naar binnen.
Met behulp van krachtige cosmeceuticals (producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten) voor thuis en behandelingen in onze salon.

Inside Out Beauty
Schoonheid van binnen naar buiten.
Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals (voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit).

Zen Beauty
Schoonheid van inzicht.
Leer positief denken, uw leven zinvol in te richten en de dingen te doen die u gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die uw integriteit niet schaden. Als de Beauty Triangle in balans is zult u werkelijk stralen. Laat u inspireren en zie welke behandeltechnieken en hightech producten voor u ingezet kunnen worden voor de bestrijding van huidveroudering.