Bij Schoonheidssalon Les Visages in Ede en Wageningen kunt u terecht voor behandelingen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en wellness. We zijn een allround-schoonheidssalon en we gebruiken altijd de nieuwste apparatuur, middelen en behandelmethoden.

Kortom: Uw schoonheid is bij Schoonheidssalon Les Visages in goede handen!

Onze specialismen zijn ondermeer:

  • Aanpakken van acné
  • Huidverjonging- huidverbetering.
  • Pigment problemen.
  • Pedicure.
  • IPL ontharen

Eigenaresse Maria van Manen:

“Inmiddels heb ik ruim 30 jaar jaar ervaring en beschik ik over alle kwalificaties op het gebied van veel voorkomende behandelingen. Daarnaast ben ik gediplomeerd Image-huidspecialiste en werken we met producten van Image Skincare en Pascaud. Absolute topmerken op het gebied van schoonheidsbehandelingen en huidverbetering.”

“Zowel ikzelf als mijn medewerksters volgen de ontwikkeling in ons vak op de voet, onder andere door het volgen van vervolgopleidingen en het bezoeken van vakbeurzen in binnen- en buitenland. Daardoor weten onze klanten dat hun schoonheidsbehandeling bij Les Visages volgens de nieuwste methoden en inzichten verloopt.”

“Wij onderscheiden ons door kwaliteit, persoonlijke begeleiding, laagdrempeligheid en professionaliteit. In een ontspannen en sfeervolle ambiance wordt u bij ons altijd ontvangen met een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee."

Met hartelijke groet en graag tot ziens,

Maria van Manen