Is een mannen-behandeling anders dan bij vrouwen?

Ja en nee, een mannenhuid komt op veel punten overeen met die van de vrouw, maar is op sommige punten anders van opbouw en structuur dan een vrouwenhuid, dit heeft te maken met het feit dat mannen een andere hormoonverdeling hebben dan vrouwen. Daarbij hebben mannen andere wensen qua huidverbetering en verjonging dan de vrouwen.

Welke behandeling moet ik als man kiezen?

Eigenlijk zijn alle gezichtsbehandelingen gericht op huidverjonging of huidverbetering van toepassing voor de mannenhuid. Maar toch heeft de man andere wensen en voorkeuren voor een gezichtsbehandeling dan de vrouw. Juist doordat de mannenhuid minder rimpels en verslapping vertoont en juist meer last heeft van onzuiverheden (rode vlekjes, plekjes, bultjes, grove en fijne poriën) of acne op de huid, richten wij onze mannen behandeling dan ook daarop.

Wij nodigen u uit om een afspraak te maken  om uw huid te laten analyseren met de skin analyser. Aan de hand van deze gratis huidanalyse kunnen wij u een indicatie geven van uw huidige huidconditie, waaronder o.a. uw zonneschade, vochtgehalte, talggehalte, aantal grove en fijne poriën, elasticiteit en verhoorning (aantal dode huidcellen).
Aan de hand van deze analyse waarbij u zelf ook uw huidconditie kunt aanschouwen, kunnen wij voor u op de huid afgestemde producten en mannen behandeling adviseren, om zo huidproblemen te verminderen of geheel weg te nemen.

Een basis mannenbehandeling

De basisbehandeling bestaat uit:

  • Reinigen van de huid om zo het overtallige talg uit de poriën te verwijderen en alle ongewenste invloeden van buitenaf die zich op de mannenhuid bevinden weg te nemen;
  • Lichte peeling om grove poriën te verminderen;
  • Hydraterend masker;
  • Afsluiting dag- of nachtverzorging.

Deluxe mannenbehandeling

Deze uitgebreide luxe behandeling bestaat uit:

  • Reinigen van de huid om zo het overtallige talg uit de poriën te verwijderen en alle ongewenste invloeden van buitenaf die zich op de mannenhuid bevinden weg te nemen;
  • Fruitzuur peeling om de verhoorning (dode huidcellen) van de huid te verminderen, grove poriën te verminderen en oneffenheden te bestrijden;
  • Marmatrix vliesmasker, dit is een hydraterend masker, verzacht, voedt en verwerkt tegen ontstekingen op de huid (bv. acne en rode bultjes/uitslag);
  • Ontspannende massage;
  • Afsluiting dag- of nachtverzorging.

U zult meteen al na de mannen behandeling resultaat merken, de huid lijkt ziet er direct mooier en gezonder uit . Na een aantal mannen behandelingen zult u gaan merken dat de structuur van de huid egaler wordt en ook de “onzuiverheden” (acne, plekjes, vlekjes, bultjes) vermindert of zelfs weg zullen zijn.

Mannenbehandeling tegen acne

Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het opbrengen van de peeling waarbij u een mild brandend gevoel op de huid zult voelen dat slechts enkele minuten duurt. Hierna volgt een verkoelend en voedend masker als afsluiting. Met deze behandeling hebben we geweldige resultaten bereikt en mannen volledig afgeholpen van hun acne.

Deze behandeling wordt vergoed door zorgverzekeraar.

Intake is altijd gratis (incl. huidmeting m.b.v. de skinanalyzer)